Om Vuxen

Vuxen.no er en av Nordens ledende leverandører av intime produkter.

Vi tilbyr ca 8000 produkter.

Vi har av markedets beste sortiment med alt for seksuell trivsel og et aktivt sexliv. Alt for å gi våre kunder et enda bedre utvalg.

Vårt store varelager og svært effektiv logistikk sørger for at du kan regne med sikker, diskret og rask levering. Bestillinger som kommer inn hverdager  før kl 14:00  sendes alltid samme dag som vi mottar bestillingen.

Om oss

Vuxen begynte på midten av 90-tallet under navnet vuxendvd med fokus på voksenfilmer, men utviklet seg ganske raskt mot markedet for sexleketøy og seksuell trivsel. I de siste årene har selskapet opplevd sterk vekst takket være våre kunder og er i dag ledende i Norden innen seksuell helse. E-handel er den hotteste "buzz wordet " i dag, men det vi gjør er i utgangspunktet den samme som på 90-tallet. Vi er et postordre-selskap forskjellen er at i dag er det ikke vår trykte katalog som er vår viktigste salgskanal, men vår e-butikk som er vår digitale katalog. Vi er drevet av den samme lidenskapen i dag som vi var da, lynrask levering i diskre og anonyme pakker til markedets absolutt beste priser uten mellomledd.

Markedsledende merkevarer

Vi samarbeider kun med de største og mest respekterte varemerker. Vi representerer de fleste av de ledende merkene i Sverige og Skandinavia. Vi er en nordisk grossist av kjente merker som Pipedream. California Exotics, Pjur, Fun Factory, Marc Dorcel, Nasstoys, NSnovelties, Rocks-off, Shunga, Skins, Screaming O, Icon Brands, Bswish, ID, Sportsheets, Electric Lingerie, Hustler, Orion og flere.

Totalleverandør av intime produkter til både privatmarkedet og butikker .

Vi er en leverandør av intime produkter til både privatkunder og andre erotikkbutikker i Norden.

Voxen er eid av Purefun Group. Omsetningen for regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca 58 millioner kroner, og målsettingen er å nå 100 millioner i omsetning per år innen 2018.