Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Analskolen del 2: Den mystiske prostataen

Du har sikkert hørt mye om den mystiske prostataen. Kanskje du undrer hva alt oppstyret egentlig handler om? Det såkalte P-punktet sies å være den mannlige versjonen av kvinnens G-punkt, og kan gi både dypere og mer intense orgasmer enn vanlige "penisorgasmer". Uansett om du selv har en, eller din partner har en, så er det på høy tid å lære mer om denne kroppsdelen. Analskolen svarer på alle dine spørsmål.

Prostataens funksjon

Prostataen er en kjertel som sitter noen centimeter inn i mannens anal. Den er omtrent like stor som en kastanje, og dens hovedfunksjon er å produsere et sekret som blandes med sperm som blir til mannens utløsning. Prostataen er plassert bak penisroten, under blæren, og omslutter urinrøret som fører ut både urin og mannens utløsning. Når han er opphisset fylles den med væske og blir både større og lettere å finne.

Prostataen tilbyr en annerledes nytelse. En mer intens og dypere stimulering ifølge mange. Flere vitner om en orgasme som kjennes i hele kroppen - ikke bare i den nedre regionen. Akkurat som kvinnens G-punktorgasme, er en P-punktorgasme noe større og dypere som kan gi sammentrekninger i musklene i hele kroppen.

Hvordan prostataen stimuleres

Det finnes mange ulike måter å stimulere prostataen på. Prostatamassasje kan utføres ved hjelp av en finger, eller et sexleketøy. Det viktigste er å alltid bruke mye glidemiddel ettersom dette området ikke har et naturlig glidemiddel slik som den kvinnelige skjeden. Start med litt herlig forspill for å komme i rett stemning - jo større opphisselse, desto deiligere blir prostatastimuleringen. Kjærtegn og masser området på utsiden. Jobb deg opp fra lårene til området mellom testiklene og analen. Når stemningen er på topp og opphisselsen er maksimal, er det på tide å sette i gang.

Sexleketøy er et utmerket verktøy for denne type stimulering, og det finnes et hav av ulike varianter. Prostataleketøyene er spesielt utformet for å nå og stimuelere dette området på best mulig måte. Noen av leketøyene har også vibrasjon, noe som kan skape ekstra nytelse. Det finnes helt enkelt noe for alle! Akkurat som med øvrige analleketøy er det viktig at de har en bred base for å minske risikoen for at leketøyet havner for langt inn. Dersom dette skjer er det viktig å oppsøke lege.

Fordelene med prostatastimulering

Prostatastimulering har mange fordeler. I tillegg til den herlige nytelsen har det også noen helsemessige fordeler. Studier viser at regelbunden massasje for å "melke" prostataen kan bidra til å minske risikoen for prostatakreft. Å tømme prostataen for væske av og til kan også lette betennelse og trykk rundt bekkenet. Gjennom at blodstrømmen i området øker forbedres også elastisiteten, bekkenbunnen styrkes og fremtidige ereksjonsproblemer forebygges.

Leksjonen har kommet til sin slutt, og vi håper at du nå føler deg bedre kjent med din eller din partners prostata. Dersom dere ikke allerede har prostatastimulering på agendaen er det på tide å begynne å teste!

Hugo Black - Premium Prostatavibrator
Lelo
kr 1 595kr 1 995
Bruno Black - Prostate Vibrator
Lelo
kr 999kr 1 495
C-ring With Vibration
Black Velvets
kr 299
Loki Wave Prostatavibrator
Lelo
kr 1 795kr 1 999
Se produkt
Plugg Med Perineum Stimulator
Rebel
kr 995
Erik
Elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.

  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
Totalt inkl. skatt
kr 0kr 0
Til kassen