kjøåsvilkår

KJØPSVILKÅR

Fullstendige kjøpsvilkår

Denne kjøpsinformasjonen utgjør ikke villkårene for handel på https://www.vuxen.no. Fullstendige vilkår er tilgjengelig her.

 

Bedrift informasjon:

Purefun Group AB

Organisationsnummer: 556744-5209

Box 72

31222 LAHOLM

Sverige

https://www.vuxen.no

HANDLE PÅ HTTP://WWW.VUXEN.NO

Purefun Group AB selger bare til enkeltpersoner. Hos oss kan du bestille trygt og enkelt via https://www.vuxen.no. Hvis du ombestemmer deg kan du også kansellere. Alle produkter som selges av oss er tilrettelagt for det norske markedet.

 

KUNDSERVICE

Vi er et kundevennlig selskap og er veldig opptatt av at du skal være fornøyd og føler deg trygg på å handle hos oss. Kundeservice vil hjelpe deg med spørsmål angående vårt utvalg, eller ditt kjøp hos oss, det er ingen ekstra gebyrer for å ta kontakt. Hvis det oppstår problemer i forbindelse med kjøpet vil vi alltid prøve å løse det med deg på beste mulige måte. Hvis en kundesak blir prøvd i brukerklagenemnda vil Purefun Group AB følge den avgjørelsen som blir bestemt.

 

PRISER OCH BETALNING

 

Alle priser hos https://www.vuxen.no inkluderer mva. Hos oss kan du velge mellom følgende betalingsmåter:

-Fakturabetalning
-Kortbetalning (Payson)
-Direktbetalning (via bank)
-Delbetalning (Klarna)

For mer informasjon og vilkår for betaling finnes i avsnitt §5. Betaling i kjøpsvilkår.LEVERING

Produktene blir levert til den adressen du oppga ved bestillingen i samarbeid med logistikkpartnerene. Purefun Group AB sender bestillingene på hverdagene. Siste bestillings tidspunkt er kl.14:00 for at ordren skal bli sendt samme dag. Bestillinger etter kl.14:00 på ukedag sendes neste ukedag. For din egen sikkerhet  tilbyr vi deg muligheten til å spore forsendelser med visse forsendelsesmåter.

Posten MyPack leveres innom 2-5 hverdager i samarbeid med Posten.

 

FRAKTKOSTNAD

 

En fraktkostnad på 39 NOK inkludert moms tilkommer på hver bestilling.

For mer informasjon og leveringsvilkår finner du i avsnitt §7. Levering  i kjøpsvilkårene.

 

ALLTID 14 DAGERS ANGRERETT

 

Du har alltid 14 dagers angrerett hos Purefun Group AB. Tiden regnes fra den datoen du mottok produktene. Hvis du ønsker å utøve din rett, kan du kontakte oss via kundeservice.

 

30 DAGERS ÅPENT KJØP

 

Åpent kjøp tilbys i 30 dager etter at produktet er levert til deg. I løpet av den tiden åpent kjøp gjelder, gjenkjøper Purefun Group AB produkter til den verdien du har betalt for produktene, inklusive kostnader for frakten til deg.

 

30 DAGERS BYTTERETT

 

Du har rett til å bytte produktet i 30 dager fra levering av produktet til deg. Ved bytte av produkter får du en tilgode sum hos oss som du kan bruke til et nytt kjøp.

For mer informasjon og vilkår for angrerett, åpnet kjøp og bytterett finner du under avsnitt §8. Angrerett og gjenkjøp i kjøpsvilkårene.

 

REKLAMASJON

 

Hos Purefun Group AB har du som privatperson alltid tre års reklamasjonsrett. Reklamasjon gjelder for produksjons feil og gir kundene fri retur til oss. Hvis du oppdager en feil i et produkt som du har kjøpt fra oss bør du kontakte oss så snart som mulig via kundeservice

For mer informasjon og vilkår om reklamasjoner finnes i avsnitt §9. Reklamasjon og garanti  i kjøpsvilkårene.

 

RETURER

 

Ved retur av produkter eller materialer til Purefun Group AB, skal produktene være pakket på en slik måte at de er beskyttet under transport. Vi anbefaler at du pakker produktene på samme måte som da de ble levert til deg og at du bruker en sporbar leveringsmetode for returen.

For mer informasjon og vilkår om retur finnes under avsnitt §10. Returer i kjøpsvilkårene.

 

SIKKERHET

 

Vi vil sørge for at informasjonen som gis eller data som overføres i forbindelse med kjøp eller besøk hos oss blir behandlet på en sikker måte. Derfor samarbeider vi bare med anerkjente betalingspartnere for å beskytte deg som kunde. Når du kjøper noe fra oss kommer din informasjon til å lagres og behandles i digitalt format. Vi er ansvarlig for at informasjonen  lagres og behandles i samsvar med personopplysningsloven.Versjonsnummer: 403-45-392