Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
På lager for umiddelbar levering
Wanachi Body Recharger - Pink
Ingen anmeldelser
kr 1 095
  • Hudvennlig silikonmaterial
  • Prisgaranti
  • Kraftfulle vibrasjoner
  • Oppladbar - Miljøvennlig
  • Multispeed
  • Sprutsikker - Kan brukes i dusjen
Les mer om produktet
Farger:
Diskret levering100 dagers returpolitikk1 års garanti
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Nyt behagelige vibrasjoner uansett hvor du er, og gi verkende muskler den revitaliserende oppladingen de fortjener! Wanachi Body Recharger er det første massasjeapparatet fra Wanachi med et fløyelsmykt hode og hals laget helt av elite-silikon og drevet av en kraftig oppladbar motor. Med en vannsprut-sikker Wanachi Body Recharger, kan du nyte tanken på at du aldri trenger å tenke på nye batterier igjen. Og at du ikke trenger å bekymre deg for irriterende ledninger som kommer i veien for moroa!

Med ti nesten lydløse vibrasjonsmønstre å velge mellom, kan du gå fra lett og svakt til bankende på få sekunder. Hold inne power-knappen i tre sekunder for å starte, så trykker du på funksjonsknappen for å gå gjennom 3 intense nivåer og 7 pulserende varianter. De mange funksjonene lar deg velge favorittinnstillingen din, slik at du kan redusere spenninger og unngå ømme og trette muskler.

Ved å bruke en en premium, lithium-drevet japansk motor, leverer Wanachi Body Recharger en dyp og rumlende vibrasjon ulik noen andre trådløse massasjeapparat på markedet. Den veier lite og er ergonomisk formet for ekstra komfort samt dekket av kroppstrygt, fthalat-fri elitesilikon, noe som gjør at apparatet føles utrolig glatt og mykt. Det fleksible silikonhodet og nakken bøyer og former seg etter kroppens konturer, og hjelper deg å finne det rette stedet hver gang.

Enten du er ute etter å redusere spenninger, unngå ømme muskler eller å nyte en intim stund med eller uten en partner, er dette uimotståelige massasjeapparatet det perfekte valget.

Full lengde: 22.2 cm
Hodebredde: 3.8 cm

HURTIGFAKTA

Størrelse

Total lengde
22.2 cm

Detaljer

Vanntett
Splash-proof
Drifts
Oppladbar
Vibrasjoner
Multispeed
Giftfri
Vibrasjon Egenskaper
Bøyelig
SKU
PD3039-11

anmeldelser0

GJØR DET AWESOME!

Pipedream
+
Creamy
+
nsnovelties
=
Kjøp alle for
1313kr

Relaterte produkter

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen